SOLID 360 Durable ovitek za Samsung Galaxy Tab S8 črn

Koda izdelka
41496
29,90 €
<span class="green">NA ZALOGI - <span>BODO POSLANI V 24 URAH</span></span> NA ZALOGI - BODO POSLANI V 24 URAH Če naročilo oddate pred 12:00, bo poslano še isti dan.
Informacije o dostavi in plačilu
Brezkompromisna zaščita za Samsung Galaxy Tab S8. Ta vzdržljiv ovitek ščiti tablico Samsung pred prahom, praskami, umazanijo in jo ščiti pred padci. Vsebuje vse, kar potrebujete - držalo na zadnji strani, stojalo, v paketu je tudi trak. Prednost tega ovitka je zaščita z vseh strani, vključno z zaščito zaslona in več možnostmi držanja tablice. Stojalo na zadnji strani je primerno na primer za gledanje videa, trak je primeren za nošenje tablice čez ramo. Ročno držalo na zadnji strani je primerno za zanesljiv oprijem tablice med vsakodnevno uporabo.

SOLID 360 Durable ovitek za Samsung Galaxy Tab S8 črn

Brezkompromisna zaščita za Samsung Galaxy Tab S8. Ta vzdržljiv ovitek ščiti tablični računalnik Samsung pred prahom, praskami, umazanijo in ga ščiti pred padci. Vsebuje vse, kar potrebujete - držalo na zadnji strani, stojalo, v paketu je tudi trak. Prednost tega ovitka je zaščita z vseh strani, vključno z zaščito zaslona in več možnostmi držanja tablice. Stojalo na zadnji strani je primerno na primer za gledanje videa, trak je primeren za nošenje tablice čez ramo. Ročno držalo na zadnji strani je primerno za zanesljiv oprijem tablice med vsakodnevno uporabo.

  • zasnovan za Samsung Galaxy Tab S8

  • zanesljiva zaščita pred poškodbami in umazanijo

  • ščiti z vseh strani

  • zaščita celotnega telesa tablice
  • stojalo za udobno gledanje filmov in videov

  • praktičen pas priložen v paketu

Barva črna
Material plastika, silikon/TPU