RING Etui z držalom za Xiaomi Redmi Note 12 Pro + 5G rdeč

Koda izdelka
58914
9,90 €
<span class="green">NA ZALOGI - <span>BODO POSLANI V 24 URAH</span></span> NA ZALOGI - BODO POSLANI V 24 URAH Če naročilo oddate pred 12:00, bo poslano še isti dan.
Informacije o dostavi in plačilu
Extra trpežna torbica, zasnovana za vaš Xiaomi Redmi Note 12 Pro + 5G . Etui je izdelan iz kombinacije materialov - plastike in TPU . TPU je material, podoben silikonu, vendar je močnejši in vzdržljivejši, hkrati pa ohranja svojo prožnost. TPU material obdaja ohišje telefona in absorbira udarce ob padcu. Trdnost ohišja doda tudi plastični zadnji del, ki zagotavlja popolno zaščito pametnega telefona. Prednost tega etuija je kovinski obroč na hrbtni strani, ki služi kot stojalo, hkrati pa ga lahko uporabljate na primer z magnetnim avtomobilskim držalom , na katerega se brez težav prilepi.

Extra trpežna torbica, zasnovana za vaš Xiaomi Redmi Note 12 Pro + 5G . Etui je izdelan iz kombinacije materialov - plastike in TPU . TPU je material, podoben silikonu, vendar je močnejši in vzdržljivejši, hkrati pa ohranja svojo prožnost. TPU material obdaja ohišje telefona in absorbira udarce ob padcu. Trdnost ohišja doda tudi plastični zadnji del, ki zagotavlja popolno zaščito pametnega telefona. Prednost tega etuija je kovinski obroč na zadnji strani, ki služi kot stojalo, hkrati pa ga lahko uporabljate na primer z magnetnim avtomobilskim držalom, na katerega se brez težav prilepi.

  • zasnovan za Xiaomi Redmi Note 12 Pro + 5G

  • ščiti pametni telefon pred poškodbami

  • kombinacija visokokakovostnih materialov - TPU in plastike

  • vrtljivo držalo na zadnji strani

Barva rdeča
Material kov, plastika, silikon/TPU