NILLKIN CAM SHIELD PRO Xiaomi Mix 4 modra

Koda izdelka
56680
14,90 €
<span class="green">NA ZALOGI - <span>BODO POSLANI V 24 URAH</span></span> NA ZALOGI - BODO POSLANI V 24 URAH Če naročilo oddate pred 12:00, bo poslano še isti dan.
Informacije o dostavi in plačilu
Kakovostna zaščitna torbica svetovne znamke NILLKIN , zasnovana za vaš Xiaomi Mix 4. Ta trpežna torbica je izdelana iz prožnega TPU materiala in trdne plastike. Medtem ko TPU okvir absorbira udarce, plastična hrbtna stran okrepi celotno zaščitno prevleko. Paket vsebuje ovitek za zadnjo kamero, ki jo bo zaščitil pred umazanijo, praskami in drugimi poškodbami. Embalaža je zaradi vdolbine strukture zelo lahka, na kateri se ne vlečejo prstni odtisi in ne drsi v roki. Natančni izrezi zagotavljajo nemoten dostop do vseh vrat.

Kakovostna zaščitna torbica svetovne znamke NILLKIN , zasnovana za vaš Xiaomi Mix 4. Ta trpežna torbica je izdelana iz prožnega TPU materiala in trdne plastike. Medtem ko TPU okvir absorbira udarce, plastična hrbtna stran okrepi celotno zaščitno prevleko. Paket vsebuje ovitek za zadnjo kamero, ki jo bo zaščitil pred umazanijo, praskami in drugimi poškodbami. Embalaža je zelo lahka in zaradi vdolbine strukture, ki ne zajema prstnih odtisov, ne drsi v roki. Natančni izrezi zagotavljajo nemoten dostop do vseh vrat.

  • zasnovan za Xiaomi Mix 4

  • iz TPU in plastike

  • posebna zarezana struktura

  • rolo za pokrivanje kamere

  • visoka zaščita pred poškodbami