IMEEKE Wallet etui Xiaomi Redmi Note 12 Pro + 5G črn

Koda izdelka
58929
13,90 €
<span class="green">NA ZALOGI - <span>BODO POSLANI V 24 URAH</span></span> NA ZALOGI - BODO POSLANI V 24 URAH Če naročilo oddate pred 12:00, bo poslano še isti dan.
Informacije o dostavi in plačilu
Zaščitni ovitek za denarnico narejen za vaš Xiaomi Redmi Note 12 Pro + 5G , zahvaljujoč kateremu bo popolnoma zaščiten pred poškodbami ali onesnaženjem. Ovitek denarnice je izdelan iz umetnega usnja, ki deluje elegantno in je prijetno na dotik. Prilagodljiv TPU pladenj trdno drži pametni telefon in ga ščiti pred zdrsom. Ovitek denarnice lahko zložite v stojalo, tako da lahko udobno gledate filme in videe. Poleg tega ovitek vsebuje predelke za gotovino ali plačilne kartice. Seveda so na voljo vsi izrezi za priključke, zaradi katerih bo uporaba pametnega telefona v ohišju še bolj priročna.

Zaščitna torbica narejena za vaš Xiaomi Redmi Note 12 Pro + 5G . S tem ovitkom bo vaš pametni telefon odlično zaščiten pred poškodbami ali umazanijo. Izdelan je iz umetnega usnja. Embalaža izgleda zelo elegantno in zato primerna za vsakodnevno uporabo. Vašemu pametnemu telefonu daje pridih, s tem pa imate zaščito in popoln videz. Vsebuje izreze za vse pomembne priključke in polnilec, tako da mobilnega telefona ni treba odstraniti.

  • Zaščita pametnega telefona

  • Možnost zlaganja v stojalo

  • Izrezi za vse potrebne priključke

  • Prijeten in preprost dizajn iz sintetičnega usnja

  • zasnovan za Xiaomi Redmi Note 12 Pro + 5G

Barva črna
Material silikon/TPU, sintetično usnje