Ovitek za denarnico DUX Oppo A16 / Oppo A16s črn

Koda izdelka
34996
14,90 €
<span class="green">NA ZALOGI - <span>BODO POSLANI V 24 URAH</span></span> NA ZALOGI - BODO POSLANI V 24 URAH Če naročilo oddate pred 12:00, bo poslano še isti dan.
Informacije o dostavi in plačilu
Zanesljiva zaščita vodilnega podjetja DUX za vaš Oppo A16 / Oppo A16s. Praktičen in eleganten ovitek zagotavlja maksimalno varnost vašega pametnega telefona z vseh strani. Zahvaljujoč visokokakovostnemu umetnemu usnju in silikonskemu pladnju zanesljivo ščiti pred poškodbami v primeru padcev, praskami in umazanijo med vsakodnevno uporabo. Zahvaljujoč magnetni ključavnici se ovitek ne odpre sam od sebe in se ne poškoduje niti v torbici ali žepu. Našli boste tudi prostor za kreditne kartice in denar ali možnost zlaganja ohišja v stojalo, kar bo poskrbelo za udobno gledanje filmov in videov.

Ovitek za denarnico DUX Oppo A16 / Oppo A16s črn

Zanesljiva zaščita vodilnega podjetja DUX za vaš pametni telefon Oppo A16 / Oppo A16s. Praktičen in eleganten ovitek zagotavlja maksimalno varnost vašega pametnega telefona z vseh strani. Zahvaljujoč visokokakovostnemu umetnemu usnju in silikonskemu pladnju zanesljivo ščiti pred poškodbami v primeru padcev, praskami in umazanijo med vsakodnevno uporabo. Zahvaljujoč magnetni ključavnici se ovitek ne odpre sam od sebe in se ne poškoduje niti v torbici ali žepu. Našli boste tudi prostor za kreditne kartice in denar ali možnost zlaganja ohišja v stojalo, ki bo poskrbelo za udobno gledanje filmov in videov.

  • zasnovan za Oppo A16 / Oppo A16s

  • predelki za kreditne kartice in denar

  • kombinacija visokokakovostnih materialov - sintetičnega usnja in silikonskega pladnja

  • možnost izdelave stojala za udobno gledanje filmov

  • magnetna ključavnica poskrbi, da se kovček po zapiranju ne odpre spontano

  • embalaža je prijetna na dotik