ART Silikonski ovitek Xiaomi Mi 10 Pro STAR FLOWER

Koda izdelka
22120
7,90 €
<span class="green">NA ZALOGI - <span>BODO POSLANI V 24 URAH</span></span> NA ZALOGI - BODO POSLANI V 24 URAH Če naročilo oddate pred 12:00, bo poslano še isti dan.
Informacije o dostavi in plačilu

Zaščitni ovitek z originalnim dizajnom, narejen posebej za vaš Xiaomi Mi 10 Pro

. Ovitek je izdelan iz visokokakovostnega TPU materiala in bo zaščitil vaš pametni telefon pred poškodbami, praskami in umazanijo med vsakodnevno uporabo. Zahvaljujoč uporabljenemu materialu je ovitek upogljiv, prijeten na dotik in vašemu telefonu ne doda veliko debeline. Ovitek ohranja velikost telefona in ne drsi. Natančni izrezi zagotavljajo nemoten dostop do vseh potrebnih priključkov in vrat.

ART Silikonski ovitek Xiaomi Mi 10 Pro STAR FLOWER

Zaščitni ovitek z originalnim dizajnom, narejen posebej za vaš Xiaomi Mi 10 Pro . Ovitek je izdelan iz visokokakovostnega TPU materiala in bo zaščitil vaš pametni telefon pred poškodbami, praskami in umazanijo med vsakodnevno uporabo. Zahvaljujoč uporabljenemu materialu je ovitek upogljiv, prijeten na dotik in vašemu telefonu ne doda veliko debeline. Ovitek ohranja velikost telefona in ne drsi. Natančni izrezi zagotavljajo nemoten dostop do vseh potrebnih priključkov in vrat.

- Zasnovan za   Xiaomi Mi 10 Pro

- Kakovosten TPU material

- Zaščita pametnega telefona pred poškodbami

- Ovitek je tanek in prijeten na dotik

- Dvignjeni robovi za še večjo zaščito

- Natančni izrezi za vse potrebne priključke

Material silikon/TPU