3D kaljeno steklo OPPO Reno 3 črno

Koda izdelka
22051
12,90 €
<span class="green">NA ZALOGI - <span>BODO POSLANI V 24 URAH</span></span> NA ZALOGI - BODO POSLANI V 24 URAH Če naročilo oddate pred 12:00, bo poslano še isti dan.
Informacije o dostavi in plačilu

3D Tempered (kaljeno) steklo je prava zaščita zaslona za vaš OPPO Reno 3. Kaljeno steklo ščiti zaslon pred praskami in umazanijo, predvsem pa ga ščiti pred zlomom. Trdota 9H zagotavlja, da je kaljeno steklo trpežno in odlično ščiti zaslon. 3D kaljeno steklo ščiti celoten zaslon vašega OPPO Reno 3. Hkrati je 100% prozorno, tako da sploh ne boste vedeli, da ga imate. Kaljeno steklo vsebuje vse potrebne izreze za zvočnik ali senzor bližine.

3D kaljeno steklo OPPO Reno 3 črno

3D Tempered (kaljeno) steklo je prava zaščita zaslona za vaš OPPO Reno 3.   Kaljeno steklo ščiti zaslon pred praskami in umazanijo, predvsem pa ga ščiti pred razbitjem. Trdota 9H zagotavlja, da je kaljeno steklo trpežno in odlično ščiti zaslon. 3D kaljeno steklo ščiti celoten zaslon vašega Samsung Galaxy Note 20 močno>. Hkrati je 100% prozoren, tako da sploh ne boste vedeli, da ga imate. Kaljeno steklo vsebuje vse potrebne izreze za zvočnik ali senzor bližine.

- Kaljeno steklo ščiti zaslon pred zlomom

- Steklo je 100% prozorno

- Enostavna uporaba

- Trdota 9H

- Kaljeno steklo je namenjeno za OPPO Reno 3