ART Ovitek za denarnico Honor 9A KAMILICA

Koda izdelka
22008
12,90 €
<span class="green">NA ZALOGI - <span>BODO POSLANI V 24 URAH</span></span> NA ZALOGI - BODO POSLANI V 24 URAH Če naročilo oddate pred 12:00, bo poslano še isti dan.
Informacije o dostavi in plačilu

Eleganten knjižni ovitek za vaš Honor 9A . Etui je izdelan iz kombinacije umetnega usnja in plastičnega podstavka, ki odlično oprime pametni telefon in ga ščiti pred padci, praskami in umazanijo med vsakodnevnim rokovanjem. Zahvaljujoč magnetnemu zapiralu se paket ne odpre sam od sebe. Prednost so žepi na notranji strani za denar ali kreditne kartice. Možnost izdelave stojala za gledanje filmov. Seveda so tu vse potrebne luknje za dodatke, ne da bi morali telefon odstraniti iz ohišja. Dizajn ovitka dopolnjujejo vgravirani vzorci, ki bodo krasili vaš pametni telefon.

ART Ovitek za denarnico Honor 9A KAMILICA

Eleganten knjižni ovitek za vaš Honor 9A. Etui je izdelan iz kombinacije umetnega usnja in plastičnega podstavka, ki odlično oprime pametni telefon in ga ščiti pred padci, praskami in umazanijo med vsakodnevnim rokovanjem. Zahvaljujoč magnetnemu zapiralu se paket ne odpre sam od sebe. Prednost so žepi na notranji strani za denar ali kreditne kartice. Možnost izdelave stojala za gledanje filmov. Seveda so tu vse potrebne luknje za dodatke, ne da bi morali telefon odstraniti iz ohišja. Dizajn ovitka dopolnjujejo vgravirani vzorci, ki bodo krasili vaš pametni telefon.

  • zasnovan za Honor 9A

  • eleganten dizajn denarnice

  • kombinacija umetnega usnja in plastičnega pladnja

  • magnetno zapiranje

  • kakovostna zaščita pred poškodbami pri vsakodnevnem rokovanju

  • skriti žepi za kreditne kartice in denar

  • možnost izdelave stojala za gledanje video posnetkov