ART Ovitek za denarnico Xiaomi Mi 10 Pro ORNAMENT siv

Koda izdelka
22126
12,90 €
<span class="green">NA ZALOGI - <span>BODO POSLANI V 24 URAH</span></span> NA ZALOGI - BODO POSLANI V 24 URAH Če naročilo oddate pred 12:00, bo poslano še isti dan.
Informacije o dostavi in plačilu

Okrasni ovitek izdelan posebej za vaš Xiaomi Mi 10 Pro . Ovitek denarnice je izdelan iz kombinacije umetnega usnja in plastičnega nosilca, ki odlično oprime pametni telefon in ga tako ščiti pred padci, praskami in umazanijo med vsakodnevnim rokovanjem. Zahvaljujoč magnetnemu zapiralu se pokrov ne odpre sam. Prednost so žepi na notranji strani za denar ali kreditne kartice. Možnost izdelave stojala za gledanje filmov. Samoumevno je, da so na voljo vse potrebne luknje za dodatke, ne da bi morali telefon odstraniti iz ovitka. Dizajn pametnega telefona dopolnjujejo vgravirani vzorci.

ART Ovitek za denarnico Xiaomi Mi 10 Pro ORNAMENT siv

Okrasni ovitek izdelan posebej za vaš Xiaomi Mi 10 Pro . Ovitek denarnice je izdelan iz kombinacije umetnega usnja in plastičnega nosilca, ki odlično oprime pametni telefon in ga tako ščiti pred padci, praskami in umazanijo med vsakodnevnim rokovanjem. Zahvaljujoč magnetnemu zapiralu se pokrov ne odpre sam. Prednost so žepi na notranji strani za denar ali kreditne kartice. Možnost izdelave stojala za gledanje filmov. Samoumevno je, da so na voljo vse potrebne luknje za dodatke , ne da bi morali telefon odstraniti iz ovitka. Dizajn pametnega telefona dopolnjujejo vgravirani vzorci.

  • zasnovan za Xiaomi Mi 10 Pro

  • slikovno oblikovanje denarnice

  • kombinacija umetnega usnja in plastičnega pladnja

  • magnetno zapiranje

  • kakovostna zaščita pred poškodbami pri vsakodnevnem rokovanju

  • skriti žepi za kreditne kartice in denar

  • možnost izdelave stojala za gledanje video posnetkov