MY ART Zaščitni pokrov za OnePlus Nord CE 3 Lite 5G PAW (201)

Koda izdelka
78698
10,90 €
<span class="green">NA ZALOGI - <span>BODO POSLANI V 24 URAH</span></span> NA ZALOGI - BODO POSLANI V 24 URAH Če naročilo oddate pred 12:00, bo poslano še isti dan.
Informacije o dostavi in plačilu
Edinstven silikonski ovitek za vaš OnePlus Nord CE 3 Lite 5G iz naše kolekcije dizajnov, ki ga ne boste našli nikjer drugje! Ta etui zanesljivo ščiti pametni telefon pred poškodbami in onesnaženjem. Embalaža je izdelana iz različnih materialov za doseganje najboljše možne kakovosti: prožnega materiala TPU in trdne plastike. Odkrijte na desetine dizajnov in izberite pravo prevleko zase ali za svojo ljubljeno osebo.

Edinstven silikonski ovitek za vaš OnePlus Nord CE 3 Lite 5G iz naše ponudbe dizajnov, ki jih lahko najdete samo tukaj! Ta etui bo zagotovil zanesljivo zaščito vašega pametnega telefona pred poškodbami in onesnaženjem. Narejen je iz kombinacije vrhunskih materialov, kjer fleksibilen material TPU in trpežna plastika skupaj ustvarita popolno zaščito za vaš mobilni telefon. Izberite enega od naših edinstvenih dizajnov in poiščite popolno prevleko zase ali za svoje najdražje.

  • namenjen za OnePlus Nord CE 3 Lite 5G

  • narejen iz plastike in TPU

  • motiv na hrbtni strani

  • udoben za držanje v roki

  • ščiti tudi gumbe pametnega telefona

Barva mešanica barv
Material plastika, silikon/TPU