IMEEKE Ovitek za denarnico Honor 8X siv

Koda izdelka
56686
13,90 €
<span class="green">NA ZALOGI - <span>BODO POSLANI V 24 URAH</span></span> NA ZALOGI - BODO POSLANI V 24 URAH Če naročilo oddate pred 12:00, bo poslano še isti dan.
Informacije o dostavi in plačilu
Zaščitni ovitek za denarnico, izdelan za vaš Honor 8X, zahvaljujoč kateremu bo popolnoma zaščiten pred poškodbami ali umazanijo. Ovitek denarnice je izdelan iz umetnega usnja, ki deluje elegantno in je prijetno na dotik. Prilagodljiv TPU pladenj trdno drži pametni telefon in ga ščiti pred zdrsom. Ovitek denarnice lahko zložite v stojalo, tako da lahko udobno gledate filme in videe. Poleg tega ovitek vsebuje predelke za gotovino ali plačilne kartice. Seveda so na voljo vsi izrezi za priključke, zaradi katerih bo uporaba pametnega telefona v ohišju še bolj priročna.

Zaščitni ovitek za denarnico, narejen za vaš Honor 8X, zahvaljujoč kateremu bo popolnoma zaščiten pred poškodbami ali umazanijo. Ovitek denarnice je izdelan iz umetnega usnja, ki deluje elegantno in je prijetno na dotik. Prilagodljiv TPU pladenj trdno drži pametni telefon in ga ščiti pred zdrsom. Ovitek denarnice lahko zložite v stojalo, tako da lahko udobno gledate filme in videe. Poleg tega ovitek vsebuje predelke za gotovino ali plačilne kartice. Seveda so na voljo vsi izrezi za priključke, zaradi katerih bo uporaba pametnega telefona v ohišju še bolj priročna.

  • zaščita pametnega telefona

  • možnost zlaganja v stojalo

  • izrezi za vse potrebne priključke

  • dostojno in preprosto oblikovanje iz sintetičnega usnja

  • zasnovan za Honor 8X