FIBER Zaščitna torbica Xiaomi Redmi 4A črna

Koda izdelka
7497
Akcijska cena 3,99 € Redna cena 9,90 €
<span class="green">NA ZALOGI - <span>BODO POSLANI V 24 URAH</span></span> NA ZALOGI - BODO POSLANI V 24 URAH Če naročilo oddate pred 12:00, bo poslano še isti dan.
Informacije o dostavi in plačilu
Zaščitite zadnjo stran vašega pametnega telefona Samsung Galaxy S8 pred praskami s tem originalnim hrbtnim pokrovom v črni barvi. Prevleka nudi tudi delno zaščito pred padci. Ovitek je zelo enostaven in se popolnoma prilega telefonu, tako da upravljanje, priključki in kamera niso v ničemer omejeni in nikakor ne vpliva na izgled telefona. Za največjo vzdržljivost je prevleka izdelana iz visokokakovostnega TPU , ki je enostaven za pranje in prijeten na dotik.

FIBER Zaščitna torbica Xiaomi Redmi 4A črna

Zaščitite zadnjo stran vašega pametnega telefona Xiaomi Redmi 4A pred praskami s tem originalnim črnim hrbtnim pokrovom. Prevleka nudi tudi delno zaščito pred padci. Ovitek je zelo enostaven in se popolnoma prilega telefonu, tako da upravljanje, priključki in kamera niso v ničemer omejeni in nikakor ne vpliva na izgled telefona. Za največjo vzdržljivost je prevleka izdelana iz visokokakovostnega TPU , ki je enostaven za pranje in prijeten na dotik.

- preprosta karbonska zasnova

- iz TPU materiala

- ne drsi in ne zajema prstnih odtisov

- ščiti pred poškodbami

-namenjeno za Xiaomi Redmi 4A